Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist van het bewegingsapparaat. Bewegingsklachten kunnen ontstaan tijdens werk of sport, door een ziekte of door het ouder worden.

Dry Needling

dry needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij met een dun naaldje verhardingen in een spier worden aangeprikt. Dit leidt tot een voelbare daling van de spierspanning met een pijnvermindering en een betere beweeglijkheid als gevolg.

Hartrevalidatie

hartrevalidatie

De revalidatie is gericht op het verbeteren en optimaliseren van het aerobe uithoudingsvermogen en krachtuithoudingsvermogen door fiets- en loopprogramma’s uit te voeren en daarnaast krachttraining voor armen en benen aan te bieden.

Manuele Therapie

De longen zijn beschadigd waardoor ademhalen moeilijker wordt en er minder zuurstof beschikbaar is. Dit heeft gevolgen in het dagelijks leven.

Thuiszorgtherapie

Veel mensen willen, met het ouder worden, zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Ze willen daarbij zo onafhankelijk en zelfstandig mogelijk blijven.

Sportspecifieke Revalidatie

Elke sporter krijgt wel eens te maken met een terugslag in zijn of haar presteren. Of dit nu komt vanwege een blessure of vanwege een ziekte, iedere sporter blijft hiervan balen.

Medical taping

Medical taping (MTC) is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om de spieren in hun functie te ondersteunen.

Oncologie Fysiotherapie

De oncologiefysiotherapeut richt zich specifiek op stoornissen, beperkingen en participatieproblemen bij kankerpatiënten.

Onco Fit

Wilt u graag op een verantwoordelijke manier werken aan herstel, zelfvertrouwen, algehele conditie, spierkracht en persoonlijke doelstellingen onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut?

Parkinson Boksen

parkinson boksen

Uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, coördinatie, ruimtelijk inzicht en trainen van dubbeltaken. Alles komt aan bod tijdens een goede boks training! De hersenen worden getraind. De coördinatie van het lichaam wordt beter. Balans neemt toe. U voelt zich sterker en fitter!

Parkinson Wellness Recovery (PWR)

pwr

PWR! Is de kern van onze Parkinson-specifieke functionele fysiotherapieprogramma’s. De Basic 4 PWR! bewegingen zijn ontworpen om zich te richten op een vaardigheid waarvan bekend is dat deze verslechtert bij mensen met de ziekte van Parkinson.