Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for De Raadt Fysiotherapie
296
De Raadt Fysiotherapie

De Raadt Fysiotherapie

De Raadt Fysiotherapie. Bel voor een afspraak naar 078-6142622 Ook in de avonden tot 21.00 uur

Na vele mooie dienstjaren heeft Ronald gisteren afscheid genomen van de Raadt Fysiotherapie. Namens alle collega's bedankt voor de fijne samenwerking. Alle goeds voor in de toekomst! ... See MoreSee Less

Na vele mooie dienstjaren heeft Ronald gisteren afscheid genomen van de Raadt Fysiotherapie. Namens alle collegas bedankt voor de fijne samenwerking. Alle goeds voor in de toekomst!

Comment on Facebook

Geniet van je vrije tijd Ronald en dank voor alles.

Bedankt voor alles Ronald

Gefeliciteerd Ronald en nog veel mooie vrije tijd toegewenst🍀

Geniet van een nieuwe levensfase. Wij genieten er inmiddels 1,5 jaar van, en het is heerlijk.

Wat is COPD?

COPD is een afkorting van de engelse term Chronic Obstructive Pulmonairy Disease, in gewoon nederlands: een chronische obstructieve longziekte.

De longen zijn beschadigd waardoor ademhalen moeilijker wordt en er minder zuurstof beschikbaar is. Dit heeft gevolgen in het dagelijks leven zoals vermoeidheid, benauwdheid, minder uithoudingsvermogen etc. Deze chronische klachten hebben niet alleen invloed op onze lichamelijke gesteldheid maar ook op de geestelijke ( stemming, gevoelens)

Bij fysiotherapeutische behandeling wordt aandacht besteed aan de algehele conditie ( training uithoudingsvermogen), spierkracht m.n. van de grote beenspieren, ademhaling en wanneer nodig ontspanning.

De behandeling vindt plaats in groepsverband waardoor deelnemers ook onderlinge ervaringen kunnen uitwisselen.

Het doel van de behandeling/training is het positief beïnvloeden van de gevolgen van COPD zodat men optimaal in het dagelijks leven kan blijven functioneren met verbetering van kwaliteit van leven.

Meer info? www.deraadtfysiotherapie.nl of bel naar 078-6142622
... See MoreSee Less

Wat is COPD?COPD is een afkorting van de engelse term Chronic Obstructive Pulmonairy Disease, in gewoon nederlands: een chronische obstructieve longziekte.De longen zijn beschadigd waardoor ademhalen moeilijker wordt en er minder zuurstof beschikbaar is. Dit heeft gevolgen in het dagelijks leven zoals vermoeidheid, benauwdheid, minder uithoudingsvermogen etc. Deze chronische klachten hebben niet alleen invloed op onze lichamelijke gesteldheid maar ook op de geestelijke ( stemming, gevoelens)Bij fysiotherapeutische behandeling wordt aandacht besteed aan de algehele conditie ( training uithoudingsvermogen), spierkracht m.n. van de grote beenspieren, ademhaling en wanneer nodig ontspanning.De behandeling vindt plaats in groepsverband waardoor deelnemers ook onderlinge ervaringen kunnen uitwisselen.Het doel van de behandeling/training is het positief beïnvloeden van de gevolgen van COPD zodat men optimaal in het dagelijks leven kan blijven functioneren met verbetering van kwaliteit van leven.Meer info? https://www.deraadtfysiotherapie.nl of bel naar 078-6142622
Load more