Corné Vliegenthart
Corné VliegenthartPraktijkhouder
Geboren en woonachtig in Dordrecht. Nadat hij zijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda heeft afgerond heeft hij 2 jaar gewerkt in een particuliere fysiotherapiepraktijk in Dordrecht. In die periode is hij ook gestart met de opleiding MSc Manuele Therapie in Rotterdam die hij inmiddels heeft afgerond.

Na omzwervingen als zelfstandig fysiotherapeut in Papendrecht, Sliedrecht en Dordrecht is hij sinds 2016 werkzaam bij de Raadt Fysiotherapie, voorheen Fysiotherapie Stationsplein. Ook is hij werkzaam als fysiotherapeut in de (top)sportsector, waaronder FC Dordrecht.
Vanwege deze achtergrond ligt zijn passie bij het begeleiden van sporters en het revalideren van sportblessures.
Naast sport gerelateerde klachten liggen zijn interesses bij wervelkolom gerelateerde klachten, zoals onder andere hoofdpijn, duizeligheid, nek-schouder-armpijn, lage rugpijn en heuppijn.
Buiten werktijden is hij vaak te vinden langs de sportvelden. Hij korfbalt bij Deetossnel en tennist bij DASH in Dordrecht. De rest van zijn vrije tijd spendeert hij graag samen met zijn gezin.

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

BIG REGISTRATIE: 69915797204

Neem contact op

Sybren Löbker
Sybren Löbker Praktijkhouder
Sybren Löbker heeft voor zijn studie fysiotherapie de CIOS-opleiding te Goes gevolgd. Hier heeft hij zich gespecialiseerd als health coördinator en heeft zijn kennis verbreed op verschillende takken van zowel individuele als groepssporten.

In het vak fysiotherapie is Sybren zich gaan specialiseren in de geïntegreerde thuiszorgtherapie, Parkinson en PWR4Life. Als thuiszorgtherapeut is hij werkzaam bij de cliënten aan huis. Om zo effectief mogelijk te zijn wordt vaak in teamverband samengewerkt met andere zorgverleners, zoals thuiszorg, ergotherapeut, huisarts, maatschappelijke werk, etc. Hierbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken maar tevens naar de omgeving en mantelzorger om te zorgen voor een zo goed mogelijk herstel bij de cliënt. Ook vertegenwoordigd Sybren De Raadt Fysiotherapie in multidisciplinaire overleggen.

Sybren Löbker behandelt mensen met Parkinson, zowel 1 op 1 als in groepsverbanden, is PWR! certified therapist, Medical Taping Concept en fysiotherapeut van F.C. Dordrecht.

Sybren is aangesloten bij ParkinsonNet en PWR4life.org.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

BIG REGISTRATIE: 09914887104

Neem contact op

Jimmy Joosen
Jimmy JoosenPraktijkhouder
Jimmy Joosen is in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heeft hij zijn kennis verbreed volgens de meest recente inzichten en behandelmethodes. Zijn belangrijkste doel hierbij is om mensen die problemen hebben met bewegen met gerichte en persoonlijke aandacht te begeleiden en te stimuleren om belangrijke waardes in het leven te behalen. Hierbij is zijn motto om mensen weer te bewegen om in beweging te komen en te blijven.

Jimmy volgt op dit moment een Masteropleiding tot oncologisch fysiotherapeut, waarin hij zich specifiek specialiseert in de begeleiding van mensen met een oncologische aandoening. Jimmy begeleid mensen voor, tijdens en na een oncologische aandoening zowel individueel als tijdens de groepslessen ‘Onco Fit’. Daarnaast is Jimmy aangesloten bij MS Zorg Nederland waarin hij mensen met de ziekte MS begeleid. Jimmy heeft tevens als fysiotherapeut ervaring in de (top)sport en bij sportblessures en is bekend met Medical taping.

Om zo effectief mogelijk te zijn wordt er vaak in teamverband samengewerkt met andere zorgverleners. Jimmy heeft hierin zijn eigen netwerk opgebouwd met andere zorgverleners uit het werkveld en specialisten vanuit het ziekenhuis in de regio.

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

BIG REGISTRATIE: 99924543904

Neem contact op

Jitske Fluijt
Jitske Fluijt
Jitske Fluijt is geboren in Dordrecht. Ze heeft de opleiding Fysiotherapie gedaan aan Avans Hogeschool in Breda en is in 2020 afgestudeerd en sindsdien werkzaam bij de Raadt Fysiotherapie. Haar specialisaties zijn claudicatio intermittens (beter bekend als etalagebenen), osteoporose en hartrevalidatie. Daarnaast is ze actief als fysiotherapeut/verzorgster bij voetbalvereniging Wieldrecht in Dordrecht.

Jitske is aangesloten bij ParkinsonNet.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

BIG REGISTRATIE: 39927639904

Neem contact op

Arlette Jongenelen
Arlette Jongenelen
Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 

BIG REGISTRATIE: 09038664604

Neem contact op

Ronald Borsje
Ronald Borsje
Ronald Borsje is geboren ( 18 feb. 1959) en getogen in Sliedrecht en vanaf 1984 woonachtig in Dordrecht. Getrouwd en 2 volwassen kinderen.
Middelbare school, De Lage Waard ( VWO), in Papendrecht.
De opleiding fysiotherapie in Rotterdam gedaan en afgestudeerd in 1982.
Daarna 8,5 jaar gewerkt in verpleeghuis De Sterrelanden en sinds 1991 werkzaam in de eerste lijn.
Ronald heeft verschillende cursussen gedaan o.a. NDT ( oefentherapie voor mensen na het doormaken van een CVA), COPD, Parkinson, NAOG ( Ned. Academie voor Orthopedische Geneeskunde, vorm van manuele therapie) maar ook BHV.
In vrije tijd actieve sporter ( korfbal) geweest en de begeleiding ( trainer/coach) van verschillende
Jeugdteams ( Merwede en Oranje Wit) gedaan. Momenteel meer actief in de vorm van fietsen en wandelen.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

BIG REGISTRATIE: 49033219104

Neem contact op

Marjolein van der Hoek
Marjolein van der Hoek
Marjolein van der Hoek (2-9-1965), woonachtig in Dordrecht, getrouwd en 3 studerende kinderen.
Opleiding voor fysiotherapie afgerond in Rotterdam en vele jaren als maatschap lid in een
praktijk in Dordrecht gewerkt.
Ik heb verschillende cursussen gevolgd, waaronder ontspanning/ademhaling, looptherapie, COPD en Medical Taping.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze 2 honden, tennis, golf en sport ik graag in de bergen.

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

BIG REGISTRATIE: 89033878204

Neem contact op

Miriam van Wingerden
Miriam van WingerdenBaliemedewerker
Ik ben Miriam van Wingerden, geboren in Zwolle en woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht.
Ik ben getrouwd en heb een dochter.
Samen met mijn gezin houd ik ervan om in onze vrije tijd te fietsen, reizen en kamperen.

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag